• linkedin
  • facebook
  • youtube

Les finals de Volvo International Golf Challenge China (temporada 2020) van acabar perfectament

El 17 de març, la final de la final de Volvo International Golf Challenge de la Xina (temporada 2020) (en endavant, les "finals de la Xina") va finalitzar al club de golf Sanya Luhuitou. Song Yuxuan, de Pequín, va sortir al capdavant, rendint-se 78 en la ronda final i 154 en les dues rondes, guanyant el campionat per un cop. Wei Xinqi i Ding Yiwen van guanyar el segon classificat i el tercer segon classificat en total amb una puntuació total de 155 i 156 respectivament. Aquests tres jugadors s'han classificat per al partit professional amateur Volvo China Open 2021 i tindran l'oportunitat de competir amb jugadors professionals.

El Volvo International Golf Challenge és un dels esdeveniments de golf més importants de Volvo. Des del seu llançament el 1988, l'esdeveniment ha estat ben rebut pels propietaris i convidats de Volvo. Fins ara, prop d’un milió de jugadors aficionats han demostrat el seu estil en l’esdeveniment. Tot promovent la promoció i la popularització del golf, un esport sa i elegant, l'esdeveniment interpreta plenament l'estil de vida feliç nòrdic defensat per Volvo.

A la ronda final, Song Yuxuan, que va quedar empatat al tercer lloc de la primera ronda, va agafar el seu primer ocell al 10è forat i es va precipitar al capdamunt de la classificació. Després va agafar el segon ocellet al forat 13 i va mantenir el liderat fins al final, guanyant el campionat amb un avantatge d’un sol tir. Després del partit, Song Yuxuan va dir: “L'actuació d'avui no ha estat especialment ideal, però mai m'he rendit. Abans d’arribar a Sanya, el meu conductor es va trencar i vaig haver de demanar temporalment un tercer conductor a un amic. La qualitat de la sortida no va ser alta. Afortunadament, el meu rendiment de posada va ser estable en els darrers forats i no vaig perdre l’ocellet, cosa que va assegurar la victòria ”.

Song Yuxuan està ple d’expectatives per al partit professional amateur del Volvo China Open 2021. Va dir: "Vull formar part del mateix grup que el campió de Volvo China Open de l'any passat, Zhang Huilin. El seu tir curt i el seu putt són molt bons. Ahir he obtingut la informació de contacte de Zhang Huilin al repte del jugador professional. Espero poder contactar amb ell aquest any. Vaig tenir més intercanvis amb ell al Volvo China Open ”.

Amb l’anunci del campionat general, el segon i el tercer lloc de suspens, el premi a la distància més llarga i el premi de pal de bandera més proper d’aquesta final de la Xina també pertanyen als seus respectius propietaris. Entre ells, els guanyadors del premi a distància més gran són Cao Hao (masculí) i Zhao Jingran (femení), i els recents guanyadors del pal de bandera són Yang Zhengxin (masculí) i Peng Yefang (femení). Les finals de la Xina d’aquest any també han obtingut un premi forat en un. El premi va ser un nou Volvo XC60, però, malauradament, ningú va guanyar el premi forat en un.

Aquella nit, el comitè organitzador va celebrar un gran banquet de premis a l’InterContinental Sanya Resort. Els concursants, líders i convidats van assistir a l'esdeveniment disfressats. Aquest esdeveniment amateur de renom internacional va acabar perfectament a l’anhelada copa. En el futur, Volvo Cars s’adherirà al concepte de “respectar les persones” i no escatimarà cap esforç per enfortir l’estreta comunicació entre la marca i els propietaris de vehicles i establir una profunda i forta confiança mútua i amistat.

(Aquest article és del lloc web oficial de la China Golf Association i és propietat de l'autor original.)

Hora de publicació: mar-19-2021